Guanxian Guohong Garment Co., Ltd.

Pausahaan mangrupakeun produsén ngahijikeun garis motong, garis produksi, garis ironing jeung garis bungkusan.Pangolah utama sareng produksi lawon knitted sareng lawon semi anyaman tina rupa-rupa gaya baju.

Warta Urang

Pellentesque posuere orci lobortis scelerisque blandit.Donec id tellus lacinia an, tincidunt risus ac, consequat velit.Quisquemos sodales suscipit tortor ditaemcos condimentum...

  • Modeling characteristics of different materials and fabrics and their application in fashion design
    • 22-04-08
    • Ram M

    Ciri modeling tina bahan anu béda...

    Lawon lemes Kain lemes umumna hampang sareng ipis, kalayan rarasaan drape anu saé, garis modél anu mulus sareng garis pakéan anu alami.Utamana kalebet lawon knitted, lawon sutra sareng ...

  • What are the professional terms of clothing tops
    • 22-03-22
    • Ram M

    Naon istilah profésional tops pakean

    Terminologi jaket pakéan 1. Garis dasar nyaéta garis dasar tina cut side view tina luhur.Ogé katelah garis horizontal handap.2. Garis panjang – sajajar jeung garis luhur pikeun nangtukeun...

  • Clothing fabric characteristics
    • 22-03-22
    • Ram M

    Ciri lawon pakéan

    Katun Ciri tina lawon garmen umum diwanohkeun sakedap.Kapas mangrupikeun nami umum sadaya jinis tékstil katun.Hal ieu lolobana dipaké pikeun nyieun ...